Webinar Detayları
  • Tarih
    22/04/2020
  • Saat
    16:00 - 17:30
Konuşmacılar:
Webinarlar

Salgından Sonra “Yeni Normal” (Misafir konuşmacı Prof. Dr. Ahmet Kasım Han’ın katılımıyla)

Webinarlar
Covid-19

NOT: 22 Nisan 2020 tarihinde gerçekleştirdiğimiz webinar kaydını izlemek için events@esin.av.tr e-posta adresi üzerinden bizimle irtibat kurabilirsiniz.

 

Esin Avukatlık Ortaklığı olarak 22 Nisan 2020 Çarşamba günü 16:00 ila 17:30 arasında Altınbaş Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kasım Han ve ofisimizin yönetici ortağı Dr. İsmail Esin’in karşılıklı sohbeti ile gerçekleştireceğimiz “COVID-19: Salgından Sonra Yeni Normal” webinarımıza sizi davet etmek isteriz.

Periyodik olarak düzenlediğimiz webinarlarımızda, Türkiye pazarında büyük bir hızla gerçekleşen yasal konuları, piyasa hareketlerini ve bunların yansımalarını ele almaktayız. Bu hafta COVID-19 salgınının yöneticilere ve iş dünyasına etkileri, “yeni normal”in ne olacağı ve hukuk ve iş dünyasında ne gibi değişiklikler olmasını öngörüyoruz temalarıyla gerçekleşecektir.

Bu webinarımızda sınırlı yerimiz bulunmakta olup, başvuru sırasına göre kayıt alacağımızı belirtmek isteriz. Aşağıdaki “KAYIT” kısmından kayıt olabilirsiniz.  Kayıt olduğunuz e-posta adresine webinarın bir gün öncesinde bağlantı linki yollanacaktır.

Saygılarımızla,

Esin Avukatlık Ortaklığı

NOT: Müvekkillerimize ve dostlarımıza destek olmak üzere oluşturduğumuz Coronavirus Başvuru Masası içeriklerimize https://www.esin.av.tr/tr/coronavirus-desk/ adresinden her zaman ulaşabilirsiniz.


Konuşmacı Biyografileri

Prof. Dr. Ahmet Kasım HAN

Ahmet Kasım Han Altınbaş Üniversitesi’nde Rektör Yardımcısı, İktisadi ve Sosyal Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünde Profesör olarak görev yapmaktadır. Ayrıca, İstanbul merkezli Ekonomi ve Dış Politika Araştırmaları Merkezi’nin Yönetim Kurulu üyesi ve Koç Üniversitesi Denizcilik Forumu (KÜDENFOR)  Danışma Kurulu üyesi ve Milli Savunma Üniversitesi Enstitüleri, Müşterek Harekat Enstitüsü ve Atatürk Stratejik Araştırmalar Enstitüsü öğretim üyeliğini de sürdürmektedir. İstanbul , Boğaziçi, Koç ve Harvard üniversitelerinde, ekonomi, uluslararası ilişkiler, strateji, finans ve müzakere stratejileri konularında derece almıştır. İskoçya’daki St. Andrews Üniversitesi’nin Suriye Araştırmaları Merkezi ve Tel Aviv Üniversitesi’nin Moshe Dayan Orta Doğu ve Afrika Araştırmaları Merkezi’nde davetli misafir öğretim üyesi olarak bulunmuştur. ABD’nin önde gelen araştırma kuruluşlarından German Marshall Fund’un, Orta Doğu ve Türkiye araştırma uzmanı ve On Turkey dizisi yazarı, Milano merkezli ISPI’nin Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölgeleri Kıdemli Araştırmacısıdır. Çeşitli uluslararası kurumlar tarafından liderlik ve strateji ve Orta Doğu araştırmaları alanında bursla taltif edilmiştir. Aralarında BBC, CNN International, Al Jazeera, CNNTurk, NTV, Deutsche Welle, Al Arabiya televizyon kanalları; Financial Times, The Economist, Der Spiegel, Paris Match, Wall Street Journal, New York Times, Cumhuriyet, Hürriyet, gazetelerinin bulunduğu ulusal ve uluslararası medya kuruluşunda yorum ve röportajları yayınlanmış, çok sayıda uluslararası konferans ve yuvarlak masa toplantısına keynote konuşmacı olarak çağırılmıştır. Prof. Dr. Han aynı zamanda Radikal ve Referans gazetelerinde köşe yazmış olan Han GazetePencere ve Independent Türkiye’de köşe yazılarına devam etmektedir.

Dr. İsmail G. Esin

İsmail Esin, 1990’da İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur ve Tübingen’de yüksek lisansını (L.L.M) bitirdikten sonra 1992 yılında araştırma görevlisi olarak Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde kariyerine başlamıştır. Dr. Esin doktora derecesini 1997’de Tübingen Üniversitesi’nden almıştır. 1997 yılında İstanbul’a döndükten sonra, şu anda Yönetici Ortağı olduğu Esin Avukatlık Ortaklığı’nı kurdu.

Dr. İsmail G. Esin, birleşme ve devralma ve uluslararası tahkim alanlarında yoğunlaşmıştır. Dr. İsmail G. Esin, birleşme ve devralmalar, ticari tahkim ve ticari ihtilaflar alanlarında The International Who’s Who’da, Ticaret ve Şirketler Hukuku/Birleşme & Devralmalar ile İhtilaf Çözümü alanlarında da Chambers & Partners ile Legal 500’de önde gelen uzmanlar arasında sayılmaktadır. Dr. İsmail G. Esin Marmara Üniversitesi’nde (1992-2004), İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde ( 2002-2009), Galatasaray Üniversitesi’nde (2005-2006) ve Yeditepe Üniversitesi’nde (2013-2015) dersler vermiş olup, çok sayıda yayına imza atmıştır.