#EvdenHukuk

Kariyer

Ziyaretçiler, sitemizin Kariyer bölümüne özgeçmiş bilgilerini bırakarak, Esin Avukatlık Ortaklığı’nın bir parçası olma isteklerini bize iletebilirler.

Gizliliğiniz bizim için önemlidir. İşbu Aday Gizlilik Bildirimi, iş başvuru ve işe alım süreçleri kapsamında bize sağlamış olduğunuz kişisel verilerinizi, Esin Avukatlık Ortaklığı olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK“) kapsamında nasıl işlediğimizi açıklamaktadır.

Kişisel verilerinizi, iş başvuru süreçlerinin yürütülmesi, işleme alınması, değerlendirilmesi ve genel işe alım süreçlerinin gerçekleştirilmesi ve bu kapsamda sizlerle iletişime geçilmesi amacıyla, meşru menfaatlerimize dayanarak işlemekteyiz. İş başvurunuz olumsuz sonuçlandığı takdirde, bilgilerinizi KVKK’ya uygun olarak makul bir süre boyunca saklayacağız. Kişisel verileriniz ayrıca, ilerleyen dönemde sizin için uygun olabileceğini düşündüğümüz açık pozisyonlar olması durumunda sizinle tekrar irtibata geçilmesi amacıyla kullanılabilir. Kişisel verileriniz, mevzuat hükümlerinin izin verdiği kurum veya kuruluşlar ile paylaşılabilecektir.

Esin Avukatlık Ortaklığı olarak, ofisimize veya internet sitemize yaptığınız ziyaretler sırasında, fiziksel veya çevrimiçi başvuru formları, yüz yüze görüşmeler ve benzeri sözlü, yazılı ya da elektronik vasıtalarla aşağıdaki bilgileri toplamaktayız:

Kişisel verilerinizi işlerken uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik her türlü teknik ve idari tedbirleri almaktayız.

Üçüncü bir kişi hakkında bize bilgi sağlamadan önce (örneğin acil durumda iletişim kurulacak kişinin iletişim bilgileri), söz konusu kişiyi KVKK kapsamında usulüne uygun olarak bilgilendirmeniz ve gerekiyorsa verilerinin işlemesi için rızasını almanız gerekmektedir.

Bu kapsama işlediğimiz kişisel verilerinizle ilgili olarak KVKK’nın 11. maddesinde bulunan haklara sahipsiniz ve bu haklarınıza ilişkin taleplerinizi Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ kapsamında belirlenen şartlara uygun şekilde, hr@esin.av.tr  adresinde e-posta göndererek veya aşağıdaki adrese yazılı başvuruda bulunarak bize iletebilirsiniz:

Esin Avukatlık Ortaklığı Ebulula Mardin Cad., Gül Sok. No. 2 Maya Park Tower 2, 34335, İstanbul, Türkiye