Diğer

EREN KURŞUN, ESİN AVUKATLIK ORTAKLIĞI’NA YÖNETİCİ ORTAK OLARAK ATANDI

Diğer

Esin Avukatlık Ortaklığı ortaklarından Eren Kurşun 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren görevine Yönetici Ortak olarak devam edecektir.

İsmail Esin, Esin Avukatlık Ortaklığı Uyuşmazlık Çözümü departmanını yönetmeye ve aynı zamanda ofisimizin İcra Kurulu üyesi olarak görevini sürdürmeye devam edecektir.

İsmail Esin atamayla ilgili şunları söyledi: “Ben kendimi hiç kurucu ortak olarak tanımlamadım; büronun ilk stajyeri olmak benim için yeterli oldu. Ve aslında hayat bir bayrak yarışı. Bu yarışı ancak bayrağı doğru zamanda, doğru kişiye ve doğru şekilde devretmeyi başarabilirsek kazanabiliyoruz. İçim çok rahat; bayrak emin ellerde olacak.

Eren Kurşun yeni göreviyle ilgili şunları söyledi: “Bu göreve layık görülmek ve bayrağı İsmail Hoca gibi duayenden devralmak benim için büyük bir onur. Bu göreve 25 yıldır her yıl büyüyerek gelen işimizi, değerlerimizi ve kurum kültürümüzü günümüz dünyasının tüm zorluklarını aşacak ve aynı dünyanın sunduğu tüm fırsatları da öncülük anlayışımızla değerlendirerek sürdürmek amacı ve heyecanı ile başlıyorum.

Eren Kurşun hakkında:

Üsküdar Amerikan Lisesi’nden 2000 yılında, İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2004 yılında mezun olmuş, 2012 yılında Boğaziçi Üniversitesi’nde işletme yüksek lisansını tamamlamıştır.

2004 yılında denizcilik hukuku alanında uzmanlaşan bir avukatlık bürosunda stajına başlayan Eren, 2005 yılında İstanbul Barosu’na kaydolmuştur ve aynı yıl itibariyle kariyerini global bir hukuk bürosunda devam ettirmiştir. Kariyeri boyunca şirket birleşme ve devralmalarına odaklanan Eren, 2013 yılında ortaklığa terfi ettirilmiştir. 2014 yılında Esin Avukatlık Ortaklığı’nda ortak olarak göreve başlamıştır ve 2016 yılından beri de ofisimizin şirket birleşme ve devralmaları departmanının başındadır. Eren, halihazırda ofisimizin İcra Kurulu üyelerinden biridir.

Hukuk sektöründeki saygın uluslararası değerlendirme kurumlarının başında gelen Chambers & Partners tarafından “1. Grup”, Legal 500 tarafından “Öncü Lider” ve IFLR tarafından “Saygın” unvanlarına layık görülen Eren’in yönetimindeki şirket birleşme ve devralmaları takımımız yedi yıl üst üste tüm değerlendirme kuruluşları tarafından “1. Grup” olarak nitelendirilmiş olup, yedi yıl üst üste Mergermarket tarafından Türkiye’de en fazla birleşme devralma işlemini gerçekleştiren avukatlık bürosu seçilmiştir.

Eren, evli ve üç çocuk babasıdır.

Benzer içerikler