Diğer

Simon Morgan, Esin Avukatlık Ortaklığı bünyesine katıldı

Diğer

Simon Morgan’ın Bankacılık ve Finans ekibimize katılmasının mutluluğunu sizlerle paylaşmak isteriz. Simon Morgan, Londra ve Moskova’daki tecrübesiyle, 14 avukattan oluşan Bankacılık ve Finans ekibimizin ilerlemesinde önemli bir rol oynayacaktır.

Simon Morgan, finansal yeniden yapılandırma, satın alma finansmanı, proje finansmanı, sendikasyonlar, yapılandırılmış finansman, menkul kıymetleştirme, ticaretin finansmanı, krediler ve varlık finansmanı, birleşme ve devralmalar ve yatırım fonları alanlarında uzmanlaşmıştır.

Simon Morgan, 1985 yılında Aberystwyth Üniversitesi’nden tarih alanında onur derecesi ile mezun oldu. Aynı yıl içinde Londra’da HSBC’nin yeni mezunlar için bankacılık staj programına katıldı ve 1988 yılına kadar HSBC’de çalıştı. 1988 ile 1990 yılları arasında, Londra ve York’ta hukuk eğitimi aldı. Hukuk fakültesini başarıyla bitirdikten sonra, Clifford Chance’in Londra ofisinde avukatlık stajına başladı ve 1992 yılında Clifford Chance bünyesinde avukatlık ruhsatını aldı. Akabinde, 1997 ile 1999 yılları arasında Clifford Chance’in Moskova ofisinde görev yaptı. 2008 yılında White & Case’in Moskova ofisine; 2012 yılında ise Baker McKenzie’nin Moskova ofisine ortak avukat olarak katıldı. Simon, 2012 yılından beri, Baker McKenzie’nin Moskova ofisinde ortak avukat olarak görev yapmaktaydı.

Simon Morgan, İngiltere ve Galler Barolarına “solicitor” olarak kayıtlıdır.

Simon Morgan, ekibimize katılması ile ilgili olarak şunları söyledi: “Türkiye’nin önde gelen hukuk bürolarından Esin Avukatlık Ortaklığı’na katıldığım için çok heyecanlıyım. Müvekkillerimize, Türk hukukunun yanı sıra İngiliz hukuku uzmanlığı sunmak ve büromuzun gücünü daha da artırıp gelişimine katkıda bulunmak için Muhsin ve ekibiyle birlikte çalışmak için sabırsızlanıyorum.”

Bankacılık ve Finans ekibimizin yöneticisi Muhsin Keskin, Simon’ın ekibimize katılması ile ilgili olarak, “Simon’ı aramızda görmekten çok memnunuz. Müvekkillerimizin İngiliz hukuku danışmanlığı alanında artan bir talebi söz konusu. Simon’ın çok yönlü İngiliz hukuku uzmanlığı ve tecrübesi, ekibimize büyük güç katacak; Simon’ın varlığı müvekkillerimize İngiliz hukuku danışmanlığına erişim konusunda ciddi bir konfor ve esneklik sağlayacak. Bankacılık ve Finans ekibimiz büyümesini sürdürecek ve müvekkillerimize sağladığı desteği artırarak devam ettirecektir” dedi.

Benzer içerikler