Webinarlar

COVID-19 Döneminde İç Soruşturmalar

Webinarlar
Covid-19

TEİD işbirliği ile 15 Haziran 2020 Pazartesi günü 14:00 ila 15:30 arasında Zoom aracılığıyla Av. Birtürk Aydın’ın konuşmacı olarak katılımıyla gerçekleştireceğimiz “COVID-19 Döneminde İç Soruşturmalar” webinarımızda sizi aramızda görmek isteriz.

COVID-19 salgını etik ve uyum programlarının en önemli unsurlarından biri olan iç soruşturmaları olumsuz etkiliyor. COVID-19’un iş ortamlarında yarattığı değişim iç soruşturmaların yürütülmesinde soruşturmacılara baş edilmesi gereken birçok zorluğu da beraberinde getiriyor. Sosyal mesafe ve evden çalışma kuralları geleneksel soruşturma yöntemlerini sınırlandırırken, içinde bulunduğumuz durumda kanıt toplama ve sorgulama süreçlerinin nasıl yürütülebileceğinin yeniden düşünülmesi gerekiyor. Bu webinar’da salgın döneminde iç soruşturmalarda yaşanan zorlukları ve bu zorlukların etkilerinin asgari düzeye indirilmesi amacıyla alınabilecek önlemleri tartışacağız.

Konuşmacılar:

Av. Birtürk Aydın, Esin Avukatlık Ortaklığı, Ortak
Dr. Gökhan Yılmaz, TEİD Denetim Kurulu Üyesi, PwC, Suistimal, Uyum ve Kriz Yönetimi Danışmanlığı Lideri, ACFE Türkiye Başkanı
Umut Turan, OTIS Orta Doğu, Bölge Etik & Uyum Yöneticisi

Moderatör: 

Fikret Sebilcioğlu, SMMM, CFE, TRACE Rüşvetle Mücadele Uzmanı
TEİD Yönetim Kurulu Üyesi, Cerebra CPAs & Advisors

Aşağıdaki “KAYIT” kısmından kayıt olabilirsiniz. Kayıtlar TEİD tarafından alınacaktır.

Müvekkillerimize ve dostlarımıza destek olmak üzere oluşturduğumuz Coronavirus Başvuru Masası içeriklerimize https://www.esin.av.tr/tr/coronavirus-desk/ adresinden her zaman ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Esin Avukatlık Ortaklığı

Benzer içerikler