Webinar Detayları
  • Tarih
    27/04/2021
  • Saat
    13:00
Konuşmacılar:
Webinarlar

HBR Türkiye Summit I Sürdürülebilirlik Zirvesi: Değer Odaklı Yaklaşım

Webinarlar

Harvard Business Review Türkiye’nin 27 Nisan günü saat 13:00’da gerçekleştireceği “HBR Türkiye Summit I Sürdürülebilirlik Zirvesi: Değer Odaklı Yaklaşım” başlıklı etkinlikte Enerji, Madencilik ve Altyapı Departmanı yöneticisi Av. Nigar Gökmen, Baker McKenzie Londra ofisi ortak avukatlarından Adam Farlow ile birlikte “Sürdürülebilirlik Regülasyonları: Türkiye ve Dünya” konusu kapsamında enerji dönüşümü, yeşil mutabakat ve sürdürülebilir finansman imkanlarını ele alacaktır.

Sürdürülebilirlik şirketler için olmazsa olmaz bir stratejik öncelik. Pandemi bu durumu çok daha acil ve önemli bir hale getirdi. Bugün başta yatırımcılar olmak üzere tüm paydaşlar sürdürülebilirliği stratejisinin merkezine koyan, ortak değer üreten ve bu değeri paylaşırken sosyal dinamikleri de önceleyen şirketlere daha fazla itibar ediyor. Şirketler de sürdürülebilirlik konusundaki faaliyetlerinin ivmesini artırıyor.

Harvard Business Review Türkiye olarak değerli fikir önderleri ve liderler ile gerçekleştireceğimiz etkinlikte sürdürülebilirlikte büyük resme bakacak; gelecek stratejilerini masaya yatıracak, özellikle de sektörler ve şirketler bazında yapılanları konuşacağız.

 

 

Benzer içerikler