Webinar Detayları
  • Tarih
    24/04/2020
  • Saat
    14:00 - 15:30
Konuşmacılar:

Kıdemli Avukat

Webinarlar

Salgın Zamanı Rekabet Hukuku Riskleri ve Önlemleri

Webinarlar
Covid-19

24 Nisan 2020 Cuma günü 14:00 ila 15:30 arasında Zoom aracılığıyla gerçekleştireceğimiz #EvdenHukuk Webinar serimizin dördüncü toplantısında sizi aramızda görmek isteriz.

Periyodik olarak düzenlemeyi hedeflediğimiz webinarlarımızda, Türkiye pazarında büyük bir hızla gerçekleşen yasal konular ve piyasa hareketlerini ve bunların yansımalarını ele alacağız. Bu kapsamdaki dördüncü Webinarımız “Salgın Zamanı Rekabet Hukuku Riskleri ve Önlemleri” konusunda olacaktır.

Bu haftaki konu başlıklarımız şu şekildedir:

  • Neden rekabet hukukuna uyum? Riskler ve önlemler nelerdir?
  • COVID-19 gibi makro krizlerin ortaya çıktığı olağanüstü dönemlerde rekabet hukuku prensipleri özellikle bilgi paylaşımı ekseninde esnemekte midir? Sektör temaslarının yürütümüne dair hassasiyetler geçerliliğini yitirebilir mi?
  • COVID -19 nedeniyle geleneksel çalışma yöntemlerinden uzaklaşılması ve dijital dünyanın yarattığı farklı iletişim metotlarının özellikle bu dönemde yaygın kullanımı rekabet hukuku riskleri üzerinde nasıl etki doğurabilir?
  • Kriz dönemlerinde Rekabet Otoritelerinin tutumlarına dair pratik çıkarımlar.

Aşağıdaki “KAYIT” kısmından kayıt olabilirsiniz. Sonrasında ayrı bir e-posta ile tarafınıza webinar linki iletilecektir.

Saygılarımızla,

Esin Avukatlık Ortaklığı

Not: Müvekkillerimize ve dostlarımıza destek olmak üzere oluşturduğumuz Coronavirus Başvuru Masası içeriklerimize https://www.esin.av.tr/tr/coronavirus-desk/ adresinden her zaman ulaşabilirsiniz

Benzer içerikler